Skip to content
Politică

Zi cu emoții pentru Orban. Nou termen în dosarul în care este acuzat

ziuaconstanta.ro
" "

Cresc emoțiile pentru liberalul Ludovic Orban.

Astfel, în cursul zilei de marți, are loc la Înalta Curte de Casație și Justiție un nou termen in dosarul în care deputatul Ludovic Orban este acuzat de săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

" "
" "

Concret, Ludovic Orban, în martie 2016, în timp ce era candidatul PNL în alegerile locale pentru funcția de primar al Municipiului București a solicitat de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, denunțător în acest dosar, suma de 50.000 de euro ce urma să fie folosită în campanie, informează B1.ro

Mai mult, în urma denunțului omului de afaceri, procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele lui Ludovic Orban, punându-l pe aceasta sub control judiciar. Ca urmare, aceasta și-a anunțat retragerea din cursa electorală pentru funcția de primar al Capitalei.

În termenul de marți de la Curtea Supremă, martorul-denunțător Tiberiu Urdăreanu va fi audiat pentru a explica în fața magistraților cum s-au desfășurat lucrurile care au dus la întocmirea denunțului către procurorii DNA.

La sosirea la instanță, Ludovic Orban a declarat că „nu îi poartă pică” omului de afaceri pentru că a depus denunț, deși considera că au fost prieteni. În schimb, omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu a declarat că prieteni „e mult spus” și că este pregătit pentru a da declarații în fața magistraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *