Skip to content
Politică

Zi cu emoții pentru Sorin Oprescu

Zi cu emoții pentru Sorin Oprescu.

Astfel, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, se va prezenta, miercuri, în fața magistraților de la Tribunalul București, unde începe primul termen în dosarul în care acesta este acuzat de luare de mită.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infracțional organizat, constituit de directorul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârșirea de infracțiuni de corupție, mai precis dare și luare de mită, din sume provenite din bugetul municipalității.

Pe 5 septembrie 2015, Sorin Oprescu a primit la locuința sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de corupție.

Curtea de Apel București i-a admis lui Oprescu o cerere de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *