Skip to content
Politică

Zi de foc pentru Cristian Borcea: ar putea fi eliberat condiționat

libertatea.ro
" "

Cristian Borcea află luni dacă va fi fi eliberat. Judecătorii Tribunalului Ilfov urmează se pronunțe asupra contestației făcute de procurori la decizia primei instanțe.

În urmă cu o lună, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiționată făcută de Cristian Borcea, potrivit Digi24.ro

" "
" "

Judecătorii au ţinut cont de comportantul „ireproşabil” de care a dat dovadă în detenţie, pentru care a fost recompensat cu 10 permisii. Au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste 1 milion de euro.

Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de detenţie, în dosarul Transferurilor de fotbalişti.

Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

Aceştia ar fi declarat sume mult mai mici decât cele reale în cazul transferurilor unor jucători la cluburi din străinătate, în perioada 1999 – 2005.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *