Skip to content
Politică

Zi decisivă pentru Ioan Oltean

Zi decisivă pentru deputatul Partidului Național Liberal (PNL), Ioan Oltean.

Astfel, Ioan Oltean află vineri dacă va fi arestat preventiv, la cererea DNA, dacă va fi plasat în arest la domiciliu sau dacă rămâne sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat că a intervenit la ANRP pentru despăgubirea ilegală a lui Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mită 600.000 de euro, potrivit realitatea.net.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă, vineri, contestaţia formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după decizia din 10 decembrie de cercetare sub control judiciar a deputatului PNL Ioan Oltean.

Şedinţa de judecată a început la ora 09.00, Ioan Oltrean urmând să deo o declaraţie în faţa instanţei, în legătură cu acuzaţiile care îi sunt aduse de procurorii DNA şi pentru care aceştia solicită arestarea sa preventivă.

La finalul şedinţei de judecată, instanţa supremă va decide definitiv dacă admite cererea DNA şi emite mandat de arestare preventivă pe numele lui Ioan Oltean, dacă dispune plasarea în arest la domiciliu sau dacă menţine decizia de cercetare a deputatului în libertate, sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *