Skip to content
Politică

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD ar putea scăpa de puşcărie

Inquam Photos / Octav Ganea

Pentru fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, miercuri este o zi decisivă în ceea ce priveşte libertatea sa.

Tribunalul Bucureşti va dezbate miercuri cererea prin care Dragnea a solicitat eliberararea din Penitenciarul Rahova, după ce Judecătoria Sectorului 5 a respins-o.

De asemenea, Dragnea solicitase şi strămutarea procesului de la Tribunalul Bucureşti la alt tribunal din ţară, însă această cerere a fost amânată de Curtea de Apel Bucureşti, după ce avocata sa nu a venit în sala de judecată, având probleme de sănătate.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă.

Săptămâna trecută DNA l-a trimis în judecată pe Liviu Dragnea pentru trafic de influență în legătură cu vizita făcută în SUA, în ianuarie 2017, la instalarea lui Donald Trump în funcția de președinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *