Skip to content
Politică

UPDATE Reacția Ecaterinei Andronescu/ Zi importantă pentru Andronescu și Mihăilescu

Update

Ecaterina Andronescu a declarat, marti, la Parlament, că ea crede că trebuie să acceptăm că unii pot fi nevinovați și că nu sunt probe la acest dosar.

„Am citit referatul DNA și după părerea mea nu este legat de mine acolo. Eu cred că noi trebuie să acceptăm că unii pot fi nevinovați. Nu sunt proble, asta pot să vă spun”, a transmis azi Ecaterina Andronescu.

Marți, la ora 10.00,  senatorii din Comisia juridică a Senatului se întâlnesc pentru a discuta cazul fostului ministru al Educației, Ecaterina Andronescu și pe cel al fostului ministru Șerban Mihăilescu. Ei reiau discuțiile privind referatele DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul celor doi în dosarul Microsoft.

Ecaterina Andronescu, ministru al Educaţiei şi Cercetării în perioada 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003, şi Şerban Mihăilescu, ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în perioada decembrie 2000 – octombrie 2003, sunt cercetaţi de DNA în dosarul licenţelor IT.

Senatorii ce fac parte din  Comisiei juridică s-au mai întâlnit în acest caz şi în data de 13 octombrie însă, la acel moment, a fost luată decizia de a se amâna discuțiie cu două săptămâni, pe de-o parte din pricina volumul mare de documente ce intrau în atenţia senatorilor jurişti, iar pe de altă parte din cauza faptului că documentele nu fuseseră numerotate corespunzător înainte de a fi trimise Senatului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *