Skip to content
Politică

Zi importantă pentru social- democratul Ioan Adam

Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor se vor reuni astăzi, la ora 14.00, pentru a discuta cererea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ioan Adam, acuzat de corupţie în Dosarul Retrocedărilor, informează evz.ro.

Astăzi expiră termenul dat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor pentru finalizarea raportului. Săptămâna trecută plenul Camerei a luat act de demisia social-democratului Viorel Hrebenciuc, aflat acum în arest preventiv, acuzat de corupţie tot în Dosarul Retrocedărilor.

„Pentru cazul Ioan Adam, Comisia juridică a primit termen pentru finalizarea raportului până lunea viitoare,(astăzi – n.r.) iar marţea viitoare (mâine-n.r.) se va întruni Biroul permanent care va convoca deîndată plenul Camerei. Comisia juridică a zis că va lucra chiar şi duminică, în ziua votului, iar până luni o să aibă un raport pe care să îl înainteze Biroului permanent”, a declarat lunea trecută, secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Biroului permanent.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *