Skip to content
Politică

Zi importantă pentru social- democratul Ioan Adam

Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor se vor reuni astăzi, la ora 14.00, pentru a discuta cererea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ioan Adam, acuzat de corupţie în Dosarul Retrocedărilor, informează evz.ro.

Astăzi expiră termenul dat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor pentru finalizarea raportului. Săptămâna trecută plenul Camerei a luat act de demisia social-democratului Viorel Hrebenciuc, aflat acum în arest preventiv, acuzat de corupţie tot în Dosarul Retrocedărilor.

„Pentru cazul Ioan Adam, Comisia juridică a primit termen pentru finalizarea raportului până lunea viitoare,(astăzi – n.r.) iar marţea viitoare (mâine-n.r.) se va întruni Biroul permanent care va convoca deîndată plenul Camerei. Comisia juridică a zis că va lucra chiar şi duminică, în ziua votului, iar până luni o să aibă un raport pe care să îl înainteze Biroului permanent”, a declarat lunea trecută, secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Biroului permanent.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *