Skip to content
Politică

Zi istorică: Românii pot intra în Canada fără vize. Acordul CETA, semnat

viza.md

Este o zi istorică pentru România după ce acordul CETA a fost semnat de Uniunea Europeană și de către Canada. În urma acestei înțelegeri, românii pot intra fără vize în Canada de la 1 decembrie 2017.

Premierul canadian Justin Trudeau si lideri eurpeni au semnat tratatul ce va intra in vigoare mai intai partial, la inceputul anului viitor, cu renuntarea la principalele taxe vamale, transmite hotnews.ro.

Semnarea CETA a devenit posibila dupa ce Belgia a fost in masura sa isi dea acordul. Parlamentul regiunii belgiene francofone Valonia a dat vineri unda verde, dupa ce blocase intreg procesul cu cateva zile inaintea incheierii.

1 comentariu la “Zi istorică: Românii pot intra în Canada fără vize. Acordul CETA, semnat

  1. Nu mai dati informatii aiurea. Vor putea intra fara vize in Teleorman. Canadienii vor pune viza in aeroport sau in punctele vamake, la immigration. Tot acolo, vor putea sa iti refuze intrarea si sa te trimita inapoi. Viza e turistica si nu iti garanteaza drept de munca. Cu munca la negru e cam greu, sa cersesti nu merge… anul trecut m.a luat un minoritar de.al nostru cu masina. Au inceput intrebarile „da fer nu se intreaba? Da cu cersitul nu merge?”. I.am explicat ca s.ar bucura sa.l salte politia pt cersit, sa nu ajunga mai rau… cu imbecilitati de genul „o tara bogata isi deschide granitele, romanii vor putea merge la munca”, s.ar putea sa introduca inapoi vizele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *