Skip to content
Politică

Zi neagră pentru ALDE. Ce a decis Tăriceanu

bzv.ro

După plecarea din şedinţa ALDE a copreşedintelui, Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu a făcut o serie de declaraţii explozive.

Politicianul consideră că gestul lui Daniel Constantin a fost făcut dintr-un puseu de orgoliu şi cam atât, ce a afectat într-o mică măsură partidul care se află la guvernare: “nu pot să fie blocate strcturile partidului  de un preşedinte.”

Politicianul a adăugat că neînţelegerile din ALDE au început în momentul în care s-au organizat alegerile parlamentare şi mai susţine că a fost şantajat de către Daniel Constantin potrivit antena3.

Tăriceanu a susţinut că şi el are la rândul său o listă lungă de nemulţumiri legat de modul în care s-a condus partidul, acesta a adăgat că pentru o bună funcţionare a partidului: „am făcut o serie de concesii , am sacrificat oameni să participăm la alegeri.”

La şedinţă au participat 111 de membrii din cei 185 ai Delegaţiei Permanente şi s-a stabilit şi data  congreselor, astfel Congresul Extraordinar va avea loc  pe 21 aprile, iar Congresul Ordinar va avea loc pe  22 aprilie .

La Congres au participat 111 membri din cei 185 ai Delegaţiei Permanente.

Întrebat dacă îl va mai susţine pe Daniel Constantin, Tăriceanu a răspuns: ”sprijinul politic nu îl dau eu, ci conducerea partidului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *