Skip to content
Politică

Zi neagră pentru Dragnea. Întâmpinat cu huiduieli, cătușe și rahat la sediul PSD din Caraș-Severin

capital.ro

Președintele social-democrat Liviu Dragnea a fost huiduit de mai multe persoane, sâmbătă dimineață, când a ajuns la PSD Caraș-Severin.

În timp ce dădea declarații presei locale despre evenimentul la care participa – alegerea conducerii organizației județene -, liderul PSD a fost huiduit de protestatari prezenți în apropiere. De asemenea, unii protestatari au venit cu o tavă cu rahat și cu mai multe cătușe, transmițând că sunt pentru șeful PSD.
În acel moment, însă, social-democrații au început să strige „PSD, PSD!” și „Dragnea, Dragnea!”.

Ăștia așa vor să conducă România„, a comentat Liviu Dragnea, cu referire la protestatari.

Să faceți politică partidului pentru oameni, nu pentru găști„, le-a transmis șeful PSD colegilor din Caraș-Severin. De asemenea, acesta a spus că în sala vor fi 47 de primari social-democrați, dar și 3 ai PNL, care ar urmă să schimbe partidul.

Dragnea și mai mulți lideri PSD participa la alegerea noii conduceri ai organizației județene din Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan fiind preferată șefului social-democrat.

Despre fostul președinte PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalca, Dragnea a spus că „nu lucra pentru partid, ci pentru alții”.

Amintim că Ion Mocioalca a demisionat din PSD și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România, alături de alți deputați, la sfârșitul anului trecut, informează Ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *