Skip to content
Politică

Zi neagră pentru Elena Udrea, duminică, 8 februarie

" "

Duminică este o zi neagră pentru fosta șefă a PMP, Elena Udrea, asta pentru că vor avea loc doua evenimente importante cu efect direct asupra carierei sale.

Mai exact, la ora 11.00 va avea loc Congresul PMP, partid pe care până de curând l-a condus, și eveniment la care nu va lua parte din pricina problemelor pe care le are în justiție, pe numele său fiind nu mai puțin de trei cereri de arestare preventivă.  Singurul candidat pentru funcția de președinte al PMP este Eugen Tomac, deci, dacă luăm în calcul acest aspect, se preconizează a fi un eveniment fără dispute pe funcții.

Tot duminică, la ora 16.30, deputaţii din Comisia juridică se vor întâlni în regim de urgenţă pentru a discuta solicitările ale DNA referitoare la încuviinţarea arestării  Elenei Udrea,  acuzată în dosarele „Gala Bute” şi „Microsoft”. Luni va avea loc şi votul final în plenul Camerei Deputaţilor.

Concluzionând, Elena Udrea pierde astăzi oficial președinția Partidului Mișcarea Populară, partidul de suflet al lui Traian Băsescu, ba mai mult, ea nici nu va fi prezentă la acest evenimentul important pentru PMP-iști. Totodată, se pare că nici fostul președinte Băsescu nu va lua parte la Congres. Și tot azi se vor discuta cererile de arestare pe numele fostului ministru Udrea, astfel încât s-ar afla cu un pas mai aproape de arestare.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *