Skip to content
Politică

Zi neagră pentru PSD. Un membru vechi al partidului a pierdut bătălia cu viaţa

ziuaconstanta.ro

Un membru vechi al Partidului Social Democrat a decedat, sâmbătă, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Vasile Neicu era primar în comuna Pantelimon din judeţul Constanţa şi era membru PSD din anul 1996. Politicianul s-a aflat la cârma comunei timp de 20 de ani.

„Veste tristă pentru comunitatea din Pantelimon. Primarul Vasile Neicu a murit în cursul zilei de astăzi, 6 mai 2017. Edilul comunei Pantelimon suferea de mai multă vreme de o boală necruțătoare. Acesta a reprezentat comunitatea din Pantelimon în calitate de primar al Partidului Social Democrat din anul 1996. A intrat în politică pe listele PSD, fiind foarte îndrăgit de localnici, drept dovadă-cei peste 20 de ani de mandat,” se arată într-o informare a Consiliului Județean Constanța, potrivit DCnews

Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, a transmis un mesaj după nefericitul eveniment.

„Era cunoscut drept un om gospodar. Localnicii din Pantelimon pierd un om harnic, un coleg de partid frământat de dezvoltarea comunei. A fost un luptatator până în ultima clipă! Va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră!”, a subliniat Marius Horia Țuțuianu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *