Skip to content
" "
Politică

Ziua Națională vine cu pace pentru TFL-iști. „Corupția ucide” a făcut anunțul

hotnews.ro

Ziua Națională vine cu pace pentru așa-numiții „TFL-iști” („tineri frumoși și liberi”). Reprezentanții mișcării „Corupția ucide” au făcut anunțul în acest sens.

Comunitatea ”Corupţia ucide” a postat joi seară pe Facebook un mesaj în care face apel la cei care vor participa la manifestările de 1 Decembrie „să se abţină de la orice fel de provocări”.

" "
" "

Iată mesajul integral asumat de către Asociaţia Civică ProFest, Corupţia Ucide, Evoluţie în Instituţie, Geeks for Democracy, Grupul Civic #insist, Iniţiativa România, Institutul de Politici Publice, România Vie şi Rezistenţa:

„Ceremoniile oficiale dedicate zilei de 1 Decembrie reprezintă evenimente în care cinstim simbolurile României și momentele ei istorice. Indiferent de părerea pe care o avem despre situația României din acest moment, credem că parada militară nu este locul și momentul în care să să ne manifestăm nemulțumirile și revolta. Facem apel la toți cei care vor participa acolo, inclusiv la cei aduși de partidele politice cu autobuzele, să trateze cu respectul cuvenit semnificația acestui eveniment și să se abțină de la orice provocări și gesturi care ar putea degenera în tensiuni sau violență. Noi, membrii grupurilor semnatare, asigurăm opinia publică de hotărârea noastră de a cinsti solemnitatea momentului. Amintim, de asemenea, că, de la ora 18:00, vom fi în Piața Victoriei, unde vom protesta împotriva celor care intenționează să scoată România în decorul lumii democratice prin legi abuzive.

https://www.facebook.com/events/1924730637778874/”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *