Skip to content
Politică

UPDATE/ Surse: Gorghiu și Blaga la Cotroceni/ Ziua răfuielilor în PNL: Demisii în bloc la nivel înalt

Update 13:04

Potrivit unor surse, Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au întâlnit la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, pentru a pune în aplicare un plan, după demisiile în bloc.

———————————–

Ziua răfuielilor în PNL: Demisii în bloc la nivel înalt!

Mai precis, cinci șefi din PNL București au demisionat astăzi. Este vorba despre cinci președinți liberali de Sectoare: Mihai Voicu (președintele PNL Sector 1), Florin Alexe (președintele PNL Sector 3), Marius Rogin (președintele PNL Sector 4), Cristian Olteanu (președintele PNL Sector 5) și Aleodor Frâncu (președintele PNL Sector 6).

Cu toate acestea, președintele PNL Sector 2, Anca Boagiu, a refuzat să își depună demisia susținând că nu are niciun motiv să plece din funcție, deși mulți liberali i-au cerut-o.

Președintele PNL Sector 1, Mihai Voicu, a făcut declarații la sediul PNL, după demisiile în bloc care avut loc astăzi în partid.

„Nu exista un termen pentru care sa expire aceasta delegare, asadar PNL Bucuresti are asigurata functionarea. Pana la numirea unui nou presedinte, cei delegati pot indeplini atributii de zi cu zi. Nu exista pana la urma un vid. Nu s-a luat in discutie nicio varianta”, a declarat Voicu.

Întrebat dacă Adriana Săftoiu este considerată de liberali o variantă viabilă, Mihai Voicu a răspuns: „Nu e misiunea noastra sa apreciem cine e in masura sau nu, cine urmeaza sau cine nu urmeaza”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *