Skip to content
Politică

Ziua și atacul. Klaus Iohannis, reproșuri în cascadă la adresa lui Crin Antonescu

În fiecare zi, prezidențiabilul ACL nu ezită să îl pună la zid pe Crin Antonescu pentru lipsa de susținere din această perioadă.

Actualul președintele al PNL, Klaus Iohannis, a lansat marți în cadrul unui interviu acordat dcnews.ro, un nou atac la adresa fostului lider al liberalilor, Crin Antonescu.

După ce luni seară, la B1 TV, Iohannis l-a taxat pe Antonescu pentru lipsa de participare la această campanie electorală, precizând în același timp că îi pare rău de acest fapt, prezidențiabilul ACL i-a adus marți noi reproșuri lui Crin Antonescu.

Citește și: Iohannis dă cărțile pe față. Ce s-a întâmplat de fapt între el și Crin

”E o situatie cu care ne confruntăm. Mai bine sa fie intrebat domnul Crin Antonescu. Pot doar să văd că dupa alegerile europarlamentare, fara sa se consulte cu partidul s-a retras din functia de presedinte PNL si de candidat la alegerile prezidentiale, domnia sa a afirmat ca nu ma cunoaște, nu ma sustine. Lucru trist pentru un fost presedinte de partid. Daca ai fost președinte de partid mi s-ar fi părut normal să  sustii partidul. În politică dacă ai fost președinte de partid, ar fi trebuit să îl susții fără rezerve pe candidatul partidului tău”, a explicat Iohannis la dcnews.ro.

6 comentarii la “Ziua și atacul. Klaus Iohannis, reproșuri în cascadă la adresa lui Crin Antonescu

  1. Si uite cum domnul Iohannis isi arata pana la capat caracterul infect. Acum il si injura pe cel ce l-a adus in partid si i-a oferit totul pe tava. Nu ca Antonescu nu isi merita injuraturile, dimpotriva. Dar in nici un caz din partea profitorului asta. Antonescu ar trebui sa iasa macar sa recunoasca faptul ca a gresit. Dar e prea orgolios sa faca asta. De fapt, orgoliul i-a distrus cariera. Si a primit ce merita.

  2. Omul asta e de-o obraznicie ceva de speriat , in loc sa se razboiasca cu ponta se razboieste cu omul care l-a adus in partid si caruia i-a infipt cutitul in spate. Culmea tupeului, asteapta sustinere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *