Skip to content
Politică

Ziua și demisia în USRPLUS. Liderul USR din Consiliul Local Brașov a anunțat că pleacă din partid fiind nemulțumit de primarul Allen Coliban

Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul USR din Consiliul Local Brașov, Nelu Corbu, și-a înaintat demisia din formațiunea politică. Surse din cadrul partidului susțin că useristul s-a arătat destul de nemulțumit în ultima perioadă de actuala conducere administrativă, mai exact, de primarul Allen Coliban și de viceprimarul Flavia Boghiu.

De altfel, acesta nu este singurul nemulțumit din USR Brașov, mulți consideră că primarul nu respectă linia partidului, un exemplu fiind angajarea unei consiliere condamnată penal, ceea ce este total opus sintagmei ”fără penali în funcții publice”.

”Ioan Corbu și-a depus astăzi demisia din calitatea de membru USR PLUS și din cea de Consilier Local al Municipiului Brașov.
În ultimele luni, Ioan Corbu s-a îndepărtat tot mai mult de grupul consilierilor locali USR PLUS din Municipiul Brașov și de misiunea USR PLUS ca partid ce și-a asumat schimbarea modului în care se face politică și administrație publică. Ioan Corbu și-a asumat greșelile făcute, iar printr-un act unilateral a decis să-și depună demisia din toate funcțiile și calitățile politice. Conducerea USR PLUS regretă această situație, dar o consideră în același timp un test de maturitate politică a organizației, care trebuie trecut cu brio. USR PLUS reafirmă că această construcție politică s-a format pornind de la principii și valori de la care nu se va abdica, principii și valori care-i unesc pe toți membrii săi.

Primul supleant pe lista consilierilor locali USR PLUS este Gabriel Munteanu. Vor fi demarate procedurile pentru validarea acestuia și, ulterior, pentru depunerea jurământului și asumarea funcției. Noul lider al grupului consilierilor USR PLUS din Consliul Local Braşov este avocata
Beatrice Moraru”, au spus reprezentanții USR Brașov.

Curg demisiile în USRPLUS

Amintim că și USR-istul Horațiu Hatos a anunțat că demisionează din partid, pe motiv că ”e un partid bolșevic” care nu îi dă voie să-și exprime public ”nemulțumirile față de acțiunile” formațiunii politice.

”Partidul politic care nu-ți dă voie să-ți exprimi chiar și public nemulțumirile față de acțiunile sale, e un partid bolșevic în care nu-mi am locul. Așadar ieri 01.08.2021 am demisionat din USR Plus Cluj.

Menționez faptul că decizia de a demisiona am luat-o în data de 05.07.2021 imediat după alegerile forului de conducere al filialei județene când am fost radiat de pe grupul  județean de membri.”, și-a anunțat Horațiu Hatos demisia din USR PLUS pe pagina sa de Facebook.

DETALII AICI: Demisie cu acuzații dure la USRPLUS: „E un partid bolșevic care nu-ți dă voie să-ți exprimi chiar și public nemulțumirile!”

1 comentariu la “Ziua și demisia în USRPLUS. Liderul USR din Consiliul Local Brașov a anunțat că pleacă din partid fiind nemulțumit de primarul Allen Coliban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *