Skip to content
Politică

Ziua și dosarul. Radu Mazăre, urmărit penal într-un dosar de retrocedare. Atac frontal la DNA, dar și la conducerea PSD

Primarul Radu Mazăre s-a prezentat vineri la sediul DNA Constanța, unde și-a adus și geanta, în cazul în care va fi din nou reținut de procurori.

La intrarea în sediul DNA Constanta, Mazăre a trasmis că nu mai poate să trăiască cu geanta la ușă.

Primarului din Constanța i s-a adus la cunoștință că este urmărit penal într-un nou dosar legat de retrocedările terenurilor de sub ”Club Caste”l și Cazinoul din stațiunea Mamaia.

”Nu pot să trăiesc în fiecare cu geanta la ușă. Vreau și eu să trăiesc. De 10 ani de zile târai portile DNA cu fel și fel de acuzații. Nu mai pot. (…) În 2005, de când Traian Băsescu i-a trimis la primărie, am fost extraordinar de atent cu orice hârtie, ca să nu fie intepretată.

Apropiaţii lui Băsescu sunt acum la ‘beciul domnesc’ pentru că nu s-au ferit să semneze hârtii ce pot fi intepretate (…) În ultimii doi ani, maniera de a ancheta a procurorilor a fost extrem de brutală şi de dură faţă de apropiaţi. Spre exemplu, a fost chemat viceprimarul şi întrebat: ‘Te-a pus primarul să semnezi? A răsfoit contractul? Era în instituţie când ai semnat?’ Mi-e şi frică să vorbesc cu angajaţii„, a precizat vineri Radu Mazăre.

Întrebat dacă a fost sunat de la București, după demisia din toate funcțiile din partid, Radu Mazăre a precizat că nu, punctând, totodată, că PSD „este un partid, el și liderii lui, complexați și timorați”.

”Nu m-a sunat nimeni de la București. Este un partid, el și cu liderii lui, complexați și timorați.”, a atacat edilul Constanței.

Citește și: Ce spune premierul despre faptul că Mazăre a decis să renunțe la funcțiile din PSD

Reamintim că Mazăre a anunțat joi seară, în emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu, că și-a depus demisia din toate funcțiile deținute la nivelul PSD și că în următoarele săptămâni o să renunțe și la cea de edil al Constanței.

Citește și: Demisie la vârful PSD: „Azi mi-am dat demisia din toate funcțiile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *