Skip to content
Politică

Zoe Petre, atac la Iohannis

Fostul consilier prezidenţial Zoe Petre consideră că Iohannis, prezidenţiabilul ACL, este impus drept candidat prezidenţial din partea unor forţe din afara României, potrivit inpolitics.ro.

„Iohannis e creaţia PPE, împins la vârf în PNL la o lună după alegerile parlamentare care au dovedit că PDL – partid popular – nu mai învie de unul singur. Misiunea lui e să asigure cât mai multă susţinere partidelor populare din România, în frunte cu PNL/PD” a afirmat Zoe Petre, într-o postare pe Facebook.

Recent, Zoe Petre şi-a exprimat susţinerea pentru Călin Popescu Tăriceanu în alegerile prezidenţiale.

3 comentarii la “Zoe Petre, atac la Iohannis

  1. Dupa Preda,Daniel Barbu ,Ciuvica un alt fost colaborator al presedintelui Constantinescu ma dezamageste profund. Doamna Petre este prea inteligenta si prea bine informata ca sa vina cu stfel de argumente pentru asi justifica sustinerea pentru Tariceanu. Lasand de’o parte ca nu are nicio sansa,ideea ca PPE ar indrazni macar sa faca scenarii ca sa puna un presedinte intr-o tara membra UE este caraghioasa. E ca si cum in ’96 NATO ar fi „complotat” ca sa-l faca presedinte pe dl. Constantinescu,iar in 2000 acelasi scenariu l-ar fi facut Rusia ca sa-l faca pres. pe Iliescu!Nu mai spun ca in dec. 2014 candidat cu mari sanse la pres. era dl. Antonescu,care deja facuse demersuri de intrare cu PNL in PPE ,deci era ultra convenabil si ultra sigur! Nu realizez ce a putut sa o faca pe d-na Petre sa sustina un ‘cal necastigatior ” cum e Tradiceanu,simplul fapt ca este pionul PSD ar fi trebuit sa o faca sa-l respinga. Poate ura impotriva basescienilor din PD sa o fi facut sa reactioneze asa,dar motivatia e ca usurica!

  2. aveti dreptate in privinta domnului iohannis insa nici tariceanu nu este prea departe de el!!! sunt incapabili pentru aceasta functie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *