Skip to content
Politică

Zuckerman, la un pas de a fi ambasador în România. Ce a făcut Donald Trump

esquire.com
" "

Președintele american Donald Trump a venit cu un anunț referitor la viitorul ambasador al Statelor Unite ale Americii (SUA) în România.

Concret, nominalizarea lui Adrian Zuckerman a fost trimisă la Senat pentru a ocupa postul de ambasador al SUA în România. Amintim că Zuckerman este un avocat care la 10 ani a emigrat din România în SUA şi care este vorbitor fluent de limba română.

" "
" "

În 24 iulie, preşedintele american Donald Trump şi-a anunţat intenţia de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman în postul de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii în România.

Zuckerman este un avocat admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board – New York. Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp. şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.

Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

El are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în drept este obţinută la New York Law School (1983).

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *