PSnews

Ediția de București

Zvonul care i-a îngrozit pe bucureșteni. Firea iese la raport

observator.tv

Citiți în cele ce urmează despre zvonul care i-a îngrozit pe bucureșteni. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ieșit la raport pe această temă.

„Bună! Am un client care lucrează direct cu Firea în PMB și m-a avertizat acum că nu se dorește creare de panica dar situația ciclonului e mult mai grava decât s-a anunțat oficial. Maxim la ora 17.00 să fim adăpostiți şi mașinile parcate corespunzător sa nu fie expuse la căderi de copaci sau acoperișuri. Anunță și tu pe cine poți. E neoficial”. Așa arată mesajul care a circulat miercuri prin SMS și prin WhatsApp încă de la orele prânzului. Nici redacția PSnews.ro nu a fost ocolită, dar am ales să nu facem o știre din așa ceva, în lipsa unei confirmări oficiale.

Ei bine, tot miercuri, în conferința de presă de la ora 16:00 (susținută alături de Gabriela Băncilă – meteorolog ANM), primarul PSD a anunțat că a dispus un audit, ca să se afle sursa acestui mesaj. Totodată, edilul social-democrat a precizat că va depune o plângere penală.

În altă ordine de idei, Gabriela Firea a dat asigurări că situația nu este mai gravă decât a fost prezentată oficial, în avertizările meteorologice.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi