1 Decembrie/ Paul Stănescu: Avem obligaţia să arătăm românilor că această coaliţie de guvernare reuşeşte până la capăt

Paul Stănescu
Sursă foto: psd.ro/Paul Stănescu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, vineri, că politicienii au obligaţia să lupte în continuare ca România să intre în spaţiul Schengen, adăugând că există totodată obligaţia ca membrii coaliţiei de guvernare să arate românilor că aceasta va reuşi până la capăt.

„Astăzi, de Ziua Naţională a României, este important să conştientizăm că valorile noastre, tradiţiile şi istoria sunt repere ale unităţii româneşti, indiferent unde trăiesc românii. Comunităţile de români din afara graniţelor reprezintă o prioritate a Guvernului României, iar misiunea acestuia este de a susţine drepturile şi interesele lor oriunde s-ar afla. Suntem într-un moment în care este crucial să recunoaştem şi să confruntăm inegalităţile şi nedreptăţile care încă persistă, pentru că ele afectează alegerea multora de a rămâne sau de a pleca în afara graniţelor ţării”, a scris Stănescu pe Facebook.

În continuare, el a făcut un îndemn către unitate.

„În acest parcurs, cu toţii trebuie să fim uniţi, pentru că angajamentul PSD pentru mai multă dreptate socială şi echitate în societate este unul ferm şi pe termen lung. Avem datoria să luptăm în continuare ca România să intre în spaţiul Schengen, să fie respectată, astfel încât românii să beneficieze de aceleaşi drepturi în cadrul UE! Trebuie să fim uniţi şi în această direcţie şi să acţionăm. Avem, de asemenea, obligaţia să arătăm românilor că această coaliţie de guvernare reuşeşte până la capăt. Comunicarea şi colaborarea, respectarea diversităţii de opinii şi perspective politice, concentrarea pe interesul naţional şi implementarea reformelor sunt garanţii ale supravieţuirii coaliţiei şi trebuie să le avem în minte tot timpul. La mulţi ani tuturor românilor de Ziua Naţională a României!”, a transmis secretarul general al PSD.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL