Premierul Marcel Ciolacu anunță, din nou, plafonarea prețurilor la energie

Energie electrică
Sursa foto: INQUAM / OCTAV GANEA

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că în şedinţa de Guvern de joi se află pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care sunt decontate plăţi către furnizorii de energie. El a menţionat că doreşte ca sistemul să fie în continuare funcţional, cum a fost şi iarna trecută, cu preţuri plafonate.

„Ne pregătim deja şi pentru asigurarea energiei în sezonul rece şi avem astăzi un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care asigurăm decontarea unor plăţi pentru furnizorii de energie. Vrem ca sistemul să fie în continuare perfect funcţional, cum a fost şi iarna trecută, cu preţuri plafonate”, a afirmat Ciolacu la debutul şedinţei de Guvern.
El a menţionat că nu înţelege, în aceste condiţii, de ce în Bucureşti sute de mii de cetăţeni se spală cu apă rece și l-a criticat pe Primarul General, Nicușor Dan.
„Nu reuşesc totuşi să realizez cum este posibil în aceste condiţii, ca în capitala României, primarul Nicuşor Dan să condamne în continuare şi acest an sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece. Mi se pare inuman şi degradant. Şi asta la trei ani după ce domnul primar a promis revoluţia apei calde”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL