Liderul Hezbollah promite atacuri continue la granița cu Israelul și se laudă cu noi tipuri de arme

Sayyed Hassan Nasrallah
Sursa foto: english.almanar.com

Şeful puternicei mişcări Hezbollah din Liban, Sayyed Hassan Nasrallah, a declarat sâmbătă că gruparea sa armată foloseşte noi tipuri de arme şi a lovit noi ţinte în Israel în ultimele zile promiţând că frontul din sudul ţării împotriva inamicului său jurat va rămâne activ, relatează Reuters.

A fost pentru a doua oară de la începutul războiului dintre Israel şi Hamas când Sayyed Hassan Nasrallah, secretarul general al Hezbollah, apare în public şi vorbeşte despre lupta cu Israelul. În primul său discurs, rostit la începutul acestei luni, el a declarat că există posibilitatea ca luptele de pe frontul libanez să se transforme într-un război în toată regula.

Nasrallah a declarat sâmbătă că a avut loc „o îmbunătăţire” a operaţiunilor Hezbollah de-a lungul frontului cu Israelul. „A existat o îmbunătăţire cantitativă a numărului de operaţiuni, a dimensiunii şi a numărului de ţinte, precum şi o creştere a tipului de arme”, a declarat Nasrallah într-un discurs televizat.

El a anunţat că Hezbollah a folosit o rachetă cunoscută sub numele de Burkan, descriind încărcătura explozivă a acesteia ca fiind între 300 şi 500 de kilograme, şi a confirmat că grupul a folosit pentru prima dată drone cu explozibil.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: