Șeful CNIF a intrat în discuții referitor la eFactură și a primit sute de reproșuri

Sursa foto: anaf.ro

Directorul Centrului Național pentru Informații Financiare (CNIF), Dan Peștină, a intrat în discuții cu utilizatori ai e-Factură pe unul dintre grupurile specializate de Facebook, într-un rar demers, totuși, în care autoritățile române intră personal în astfel de dezbateri pentru explicații.

Postarea inițială a unui utilizator e-Factură, foarte critică la adresa la adresa e-Factură, a atras peste 400 de comentarii critice despre sistemul operat de CNIF, multe dintre ele generate de către comentariile lui Peștină, care încerca să explice că e-Factură funcționează cu întreruperi de foarte scurtă durată.

„Îmi cer scuze că intervin, dar aș vrea să îmi spuneți, concret, când a fost aplicația nefuncțională. Concret, nu povești. Eu pot să afirm că astăzi nu a fost nefuncțională nici măcar o secundă. De la 01.01.2024, media nefuncționării a fost de 6,29 minute/24 ore. Și pot dovedi ce afirm. Dacă aveți probleme dovedibile, concrete, vă rog să-mi scrieți”, este unul dintre comentariile lui Peștină.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: