Victorie mare pentru Sorana Cîrstea la Wimbledon. A trecut de letona Ostapenko

Sorana Cîrstea
Sură foto: Facebook/ Sorana Cîrstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat joi în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, în trei seturi, pe letona Jelena Ostapenko.

Sorana Cîrstea (33 de ani, nr 37 WTA) a reuşit o victorie importantă la Wimbledon, învingând-o în turul secund al turneului pe jucătoarea din Letonia Jelena Ostapenko (26 de ani, nr 17 WTA), cap de serie nr 17. Sorana a avut nevoie de două ore şi 36 de minute pentru a se impune cu 4-6, 7-6(6), 6-4 şi a se califica în turul al treilea.

Românca a comis doar 25 de erori neforţate, faţă de cele 46 ale Jelenei şi a pus în terenul advers 9 aşi.

Sorana este a doua jucătoare din România calificată în turul al treilea la Wimbledon, urmând să o înfrunte pe brazilianca Beatriz Hadada Maia, favorita nr 13.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: