Ana Bogdan, eliminată de la Wimbledon după un meci maraton

ana BOGDAN
Sursă foto: Digisport.ro

Ana Bogdan a ajuns în premieră în turul 3 de la Wimbledon, iar ceea ce s-a întâmplat azi a fost de domeniul fantasticului! A pierdut în fața Lesiei Tsurenko și a ratat incredibil accederea în optimile turneului londonez. Ar fi fost cea mai bună performanță a carierei!

Desfășurarea meciului dintre româncă și ucraineancă a fost dramatică. Jucătoarea noastră s-a impus în primul set cu 6-4, desprinzându-se pe final, cu break și game pe propriul serviciu. Ana Bogdan a cedat apoi frâiele partidei, Tsurenko făcând 4-0. Românca a revenit la 3-4, dar și-a pierdut serviciul și adversara s-a impus în setul 2 cu 6-3.

20-18 în tie-break-ul setului decisiv

Setul 3 a atins cote paroxistice. Lesia Tsurenko a condus cu 2-0, Ana a întors la 5-3, după care ucraineanca a avut 6-5 și a servit pentru victorie. Sportiva noastră a salvat o minge de meci, după care a luat break-ul salvator, care a dus partida în decisiv. A urmat un thriller incredibil: 5-1 pentru ucraineancă, 5-5, după care s-a mers cap la cap. Ambele au avut câte 5 mingi de meci, dar nu au reușit să le convertească într-o victorie, până la 18-18 (!).

Lesia Tsurenko a câștigat de două ori pe serviciul jucătoarei noastre și s-a impus cu 4-6, 6-3, 7-6 (20-18), în cel mai dramatic meci de la actuala ediție a turneului de la Wimbledon. România mai are o singură reprezentantă în concursul feminin de simplu, pe Sorana Cîrstea, care dă piept mâine cu brazilianca Beatriz Haddad Maia.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: