Cinci procurori DNA Constanţa au anunţat că vor părăsi instituţia, printre ei şi fostul procuror şef Andrei Bodean

DNA
Sursa foto: Facebook / DNA

Cinci procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa vor părăsi această instituţie, printre aceştia aflându-se şi fostul procuror şef Andrei Bodean. Procurorul şef al DNA Constanţa, Mihai Stanciu, a afirmat că cei cinci au făcut o cerere către CSM – Secţia de procurori de încetare a activităţii în cadrul instituţiei.

Subiectul demisiei procurorilor de la DNA Constanţa a fost prezentat prima dată de G4Media şi de Info Sud-Est, potrivit cărora procurorii DNA Constanţa şi-au dat demisiile în bloc după ce Marius Voineag a delegat la conducerea direcţiei un şef contestat.
Andrei Bodean a confirmat miercuri, pentru News.ro, că va părăsi DNA Constanţa începând cu 7 mai. El a precizat că după data respectivă urmează să activeze în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Andrei Bodean nu a dorit să comenteze motivul pentru care va pleca din DNA Constanţa.
Alături de Andrei Bodean vor mai părăsi DNA Constanţa alţi patru procurori.
De asemenea, un alt procuror şi-a anunţat intenţia de a se pensiona.
Procurorul şef al DNA Constanţa, Mihai Stanciu, a declarat pentru News.ro. că urmează să identifice alţi procurorii care să vină să lucreze în cadrul Serviciului Teritorial Constanţa.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: