EXCLUSIV Bodog: Nu există responsabilitate nici măcar morală la Ministerul Familiei, în cazul azilelor de bătrâni

Foto: Florian Bodog

Florian Bodog a fost invitatul Marinelei Angheluș în emisiunea Puterea Știrilor. Acesta a vorbit despre scandalul azilelor de bătrâni din Voluntari, care ar putea fi folosit ca armă politică împotriva candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.  

Întrebat dacă există o responsabilitate a Gabrielei Firea, în calitate de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în acest scandal, Bodog a răspuns:  

„Din câte știu eu (și eu am fost ministru al Sănătății), nu există responsabilitate, nici măcar morală la nivelul Ministerului Familiei, pentru că nu intră în jurisdicția acestui minister, nici unul dintre aceste centre.  

Dacă ar fi să vorbim de o responsabilitate morală, păi atunci suntem vinovați toți. Toți românii, toți cei care avem contact cu cu sistemul public suntem vinovați.  

Așa cum știți, la nivelul Partidului Social Democrat există toleranță zero față de iresponsabilitate și mai ales de iresponsabilitate. într-o astfel de situație.  

După cum ați văzut probabil în spațiul public, dna. Firea a și spus că dacă există vreo responsabilitate găsită în sarcina domniei sale, se va retrage, însă din ceea ce știu eu și cred că știu destul de bine, ministerul pe care îl conduce nu are nicio responsabilitate în această zonă. Iar cei care solicită demisia ministrului Familiei o fac strict pentru că doresc să se urce cu picioarele pe acest subiect și pentru a-și căuta o popularitate pierdută și vorbesc aici cu subiect și cu predicat de USR”.  

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Azilele groazei. Bodog: indiferent de culoarea politică, vinovații să plătească!

 Bodog consideră că acest scandal al azilelor de bătrâni este o componentă „perfidă” a unei strategii electorale:  

„Nu vorbesc acum despre acest acest episod care s-a petrecut în aceste aceste centre ale groazei. Nu vorbesc aici despre ceea ce s-a întâmplat acolo și faptul că se încearcă asocierea numelui doamnei Firea cu acest cu aceste orori. Cred că ține de o strategie electorală, o strategie extrem de perfidă a celor care care încearcă să facă acest lucru.    

Bucureștenii cred că au trecut însă peste genul acesta de credulitate, cred că i-a crezut suficient de mult în momentul în care l-au votat pe pe acest nefericit la conducerea Primăriei Generale a Capitalei, la fel cum au votat-o și pe doamna de la Sectorul 1, care dă dovadă de foarte multă competență, cu ghilimelele de rigoare și cred că nu se mai apleacă asupra asupra acestor asupra acestor mizerii care sunt turnate în spațiul public de de către de către Opoziție”.  Întrebat dacă susține declarația premierului Ciolacu, care spunea că sistemul public este corupt și inert, Florian Bodog a răspuns:  

„Da, există există foarte multe probleme în România și cred că ăsta este și motivul pentru care domnia sa a cerut controale în toate județele în așa fel încât să scoată la lumină dacă au fost situații în care organele de control au închis ochii, dacă au fost situații în care, ca urmare a corupției, nu au sesizat problemele existente în anumite centre și cred că e un bun model pentru foarte multe activități din sistemul public din România”, a spus acesta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FmizoAXX5Z8

Autor

  • Moldovan Roxana

    Are peste 20 de ani de experiență în presa print și online. Crede în puterea cuvântului scris. Recunoaște că e dependentă de știri și-i place să scrie și să citească reportaje și analize. La PS News, se axează pe scrierea de sinteze pe temele cele mai importante ale zilei.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: