Ciucă, apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD

Sursa foto: Facebook

În Botoşani, PSD a transferat 13 primari într-o zi, din care 8 sunt de la PN, potrivit Botoşani Online .

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a scris pe Facebook:

“𝗖𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶 𝗻𝗼𝗶 𝗶𝗻 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝗣𝗦𝗗 𝗕𝗼𝘁𝗼𝘀𝗮𝗻𝗶!
– 13 primari, 10 viceprimari, doi consilieri județeni și doi tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alăturat astăzi echipei 𝗣𝗦𝗗 𝗕𝗼𝘁𝗼𝘀𝗮𝗻𝗶, urmând ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024, să candideze pe listele 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁.
– În fiecare caz, inițiativa a aparținut noilor colegi, ca urmare a colaborării bune pe care au avut-o cu reprezentanții PSD din administrația publică locală și județeană, cu parlamentarii și cu reprezentanții social-democrați ai guvernului, în beneficiul comunităților pe care le reprezintă.
– Pentru noi este o onoare că acești oameni gospodari, respectați în comunitățile lor, au decis să vină alături de noi, considerând că în PSD vor putea să facă mai mult pentru cei pe care îi reprezintă. Este o confirmare a faptului că am procedat corect, ca președinte al C𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗼𝘁𝗼𝘀𝗮𝗻𝗶, când i-am sprijinit în proiectele dumnealor, chiar dacă erau de la alte partide. În fond, tot ce am făcut împreună a fost pentru cetățenii pe care îi reprezentăm în egală măsură și așa cum am subliniat de atâtea ori, facem administrație în folosul tuturor botoșănenilor. De acum, vom avea o colaborare și mai strânsă”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut aseară un apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD, el adăugând că acestea reprezintă “o calicie fără rost”.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: