METEO Vremea azi, 3 martie. Vor apărea ploi slabe

Nouri
Sursa foto: Pixabay

Duminică avem încă o zi caldă pentru luna martie. Predomină vremea închisă şi doar în regiunile vestice găsim soare şi atmosferă plăcută. Mai vin câteva ploi slabe la munte, în Maramureş şi pe zone mai restrânse în jumătatea estică a țării.

Temperaturile ajung din nou la valori peste normalul perioadei. Vor fi 8 grade la Miercurea Ciuc şi Suceava şi 18 grade la Timişoara. În Dobrogea şi Bărăgan găsim mulţi nori, ploi slabe sporadice şi temperaturi în scădere. După prânz, se vor înregistra cel mult 11 grade Celsius. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi închisă, apar şi câteva ploi izolate, iar la munte la altitudini mari vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile se opresc la 10 grade. În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina se răcoreşte uşor. Avem o zi cam neplăcută, cu cer acoperit, câţiva stropi de ploaie şi cel mult 10 grade la amiază.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, cerul se umple de nori şi din când în când, o să plouă slab. Temperaturile mai scăzute decât ieri, vor ajunge până la 15 grade. În schimb, în vestul ţării, găsim vreme bună, soare şi atmosferă plăcută. Se mai încălzeşte puţin şi la amiază se vor înregistra în jur de 18 grade Celsius. În Transilvania, se anunţă vreme neplăcută, mulţi nori şi ploi mai ales în estul provinciei. În zona Carpaţilor Meridionali, la altitudini mari apar precipitaţii mixte. Temperaturile scad uşor şi la amiză se vor atinge 14 grade la Târgu Mureş. În Oltenia, ne aşteaptă o zi schimbătoare, cu înnorări, dar şi scurte perioade cu soare. Vântul va avea unele intensificări, iar maximele vor ajunge la 14 grade.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: