Mama elevului abuzat la Școala Nicolae Titulescu din București rupe tăcerea

Sursa foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Mama elevului abuzat la Școala Nicolae Titulescu din București a vorbit cu jurnaliștii Antena 3 CNN și le-a povestit prin ce a trecut fiul ei, dar și cum a fost tratată de conducerea școlii.

Scandal la Școala Nicolae Titulescu, după ce Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate mărturia unei mame ce reclamă că fiul ei a fost violat de două ori în această unitate de învățământ. Zeci de părinţi au protestat față de nepăsarea conducerii școlii. Iar ca răspuns, conducerea s-a baricadat în clădire, a încuiat ușile şi a chemat jandarmii. Între timp, o echipă de la Inspectoratul Şcolar a venit în control, la şcoală. Tot acolo a ajuns şi un secretar de stat de la Ministerul Educaţiei. Asta deși directorul adjunct dădea asigurări vineri că școala a făcut o anchetă internă şi a informat şi inspectoratul.

Dar toţi, s-au pus de acord asupra unui lucru: primul viol nu există pentru că s-a clasat, iar al doilea e în curs de cercetare.Doar că, ATENŢIE! Primul viol s-a clasat pentru că presupusul agresor avea 11 ani şi nu RĂSPUNDE PENAL.

Mama elevului rupe tăcerea

Jurnaliștii Antena 3 CNN au stat de vorbă cu mama copilului abuzat la școala Nicolae Titulescu. Ea a povestit demersurile făcute pe lângă conducerea unității, pentru ca împotriva vinovatului să se ia măsuri. Aceasta a și înregistrat audio întâlnirea cu reprezentanții școlii, după prima agresiune.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: