Roberta Anastase, despre Cătălin Cîrstoiu: „Este o candidatură care ne onorează”

Foto FaceBook

Senatorul PNL, Roberta Anastase susține că „a primit cu entuziasm” vestea desemnării doctorului Cîrstoiu să reprezinte Coaliția la alegerile pentru Primăria Capitalei subliniind faptul că l-a cunoscut personal și, cu atât mai mult, îi recunoaște competențele atât ca medic dar, mai ales ca manager.

„Eu cred că este o candidatură care ne onorează. Îl cunosc pe doctorul Cătălin Cîrstoiu, un om pe care îl apreciez enorm. Am fost pacienta lui… îl cunosc în plan personal și tocmai că am văzut ceea ce a putut să facă în Spitalul Universitar. Cred că are o carte de vizită impresionantă, nu numai în zona executivă, dar și în zona medicală și cea de cercetare. Este profesor universitar în domeniu. Iată un om care a făcut mult bine în viață și a lăsat multe realizări în spate. Pasul lui, acum, e un pas curajos și eu sper să fie în zona de succes,”a spus senatorul PNL, Roberta Anastase pentru PS News.

De altfel și Adrian Streinu Cercel și-a exprimat aprecierea pentru doctorul Cătălin Cîrstoiu.

Profesorul Adrian Streinu Cercel, senator PSD, întrebat de PS News dacă doctorul Cătălin Cîrstoiu este un bun candidat pentru Primăria Capitalei, având în vedere că nu are popularitatea contracandidaților săi, spune că a fi cunoscut intră la capitolul “și altele”.

“Doctorul Cătălin Cîrstoiu este un medic foarte bun, este un manager foarte bun și în acest context ar putea să fie și un candidat foarte bun(…) nu neapărat trebuie să fie cunoscut. Asta cu, “a fi cunoscut” este la “și altele”. Important este ceea ce face omul. Cred că ar trebui să luați legătură cu foștii pacienți ai Spitalului Universitar să vedeți ce părere au. Acolo găsiți sursa principală de informare”, a spus Adrian Streinu Cercel pentru PS News.

Premierul Marcel Ciolacu l-a prezentat marți, 19.03 .a.c., pe medicul Cătălin Cîrstoiu, alesul coaliției de guvernare pentru lupta pentru Primăria Capitalei, liderilor PNL şi PSD de la București.

Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria, iar celor care au participat, li s-a explicat că managerul Spitalului Municipal poate strânge voturi de la cele două electorate: PNL și PSD. De altfel campaia va fi condusă de Gabriela Firea și Sebastian Burduja. La rândul sau, Gabriela Firea a primit un loc pe lista pentru Parlamentul European.

Cine este Cătălin Cîrstoiu

Medicul ortoped Florin Cătălin Cîrstoiu s-a născut în Pitești și va împlini 50 de ani în noiembrie. Din martie 2020 este manager al Spitalului Universitar de Urgență București, fiind numit de ministrul Sănătățîi Victor Costache.

A mai ocupat aceeași funcție între 2009 și 2016. Este și decan al Facultățîi de Medicină din Capitală. Tatăl său, Ion Cîrstoiu, a fost deputat PD de Argeș în două legislaturi.

Cătălin Cîrstoiu este căsătorit cu Monica Mihaela, medic ginecolog: nașul lor este Traian Băsescu. De altfel, fostul președinte l-a decorat pe Cîrstoiu, în 2010, cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler.

Cătălin Cîrstoiu deține, împreună cu soția, o casă de 450 de metri pătrați în Mogoșoaia și un teren intravilan de 3.300 metri pătrați în aceeași localitate din Ilfov, dar și un apartament de peste 100 de metri pătrați în București.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: