O femeie din București s-a trezit că niște necunoscuți care i-au ocupat apartamentul și nu îi poate da afară

Sursa foto: Unsplash

O femeie din București s-a trezit într-o situație halucinantă. Și-a găsit încuietoarea schimbată, iar în casă – o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu îi poate scoate pe oameni din casă fără ordin judecătoresc.

Maria, proprietara apartamentului: Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră. Maria este o pensionară de 65 de ani și deține un apartament în sectorul 5 al Capitalei. Casa este locuită de fiul ei atunci când se întoarce din străinătate. Săptămâna trecută a mers să vadă dacă totul este în regulă. A avut un șoc în momentul în care a încercat să bage cheia în ușă. Încuietoarea era schimbată, iar în interiorul casei se afla o femeie necunoscută cu șase copii.

Maria: Cum am pipăit pe acolo dau de găurile pe care le-a făcut de a putut să schimbe butucul. Spunea că nu m-a văzut niciodată ca și cum casa ar fi fost una în paragină. Căsuța mea era ca o floare, îngrijită cu tot strictul necesar. Ei au acum toate condițiile. Femeia care s-a mutat în apartamentul pensionarei susține că stă cu chirie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: