Surse: La ce sume ajung donațiile la USR Sector 3. Ce se întâmplă cu sumele halucinante

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În prag de campanie electorală, cu o perspectivă cel puțin sumbră pentru viitorul politic al partidului, liderii USR negociază la sânge cu așa zișii parteneri de la PMP și Forța Dreptei.

Potrivit unor surse apropiate de USR, Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3 din partea USR, ar fi spus ieri, în cadrul unei ședințe, că postul de consilier local costă 20 de mii de euro. Banii ar fi considerați donație la partid pentru campania electorală. Precizările au fost făcute în cadrul unor discuții interne, conform surselor noastre, care mai spun că totul vine în contextul în care există o presiune mare din partea PMP pentru a se regăsi pe listele locale.

Aceste negocieri au generat o reacție agresivă în rândul useriștilor la adresa, inclusiv a conducerii centrale:

„Au venit toți penalii cu bani negri să cumpere bucăți dintr-un partid care a spus că se opune penalilor. Otrăvesc locul de dragul lui Drulă și Ghine”, a comentat o sursa din partid.

Nu ar fi prima dată când apar detalii picante din interiorul USR, partid aflat într-o perioadă marcată de scandalurile interne. Listele comune cu PMP și Forța Dreptei le dau bătăi de cap celor din USR. Membrii simpli și liderii din țară sunt nemulțumiți de felul în care Cătălin Drulă și echipa de conducere negociază pentru USR.

În acest context nu este de mirare că încep să iasă public inclusiv sumele vehiculate ca donații din partea celor dispuși să își plătească locurile eligibile pe listele USR. Amintim că Lucian Judele este candidatul USR la Primăria Sectorului 3, deci în măsură să știe detalii din campania internă și costurile acesteia.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: