Lucian Harșovschi a preluat șefia Organizației Municipale Suceava a PNL și a candidat pentru funcția de primar

Sursa foto : X

Comitetul de Coordonare din cadrul Organizației Municipale Suceava a PNL a validat candidatura viceprimarului PNL, Lucian Harșovschi, la funcția de primar al municipiului Suceava. Au fost prezente 504 persoane, iar votul a fost secret. Totodată, domnul Harșovschi a anunțat că a preluat președinția Organizației Municipale PNL. Președinte era primarul Sucevei, Ion Lungu, care a renunțat la candidatura pentru  cel de-al șaselea mandat de primar.

Lucian Harșovschi a trimis redacției noastre următorul mesaj: ”M-a onorat prezența lor, le mulțumesc și pe această cale pentru votul de încredere și îi asigur că nu îi voi dezamăgi. Îmi doresc să pot face mult mai multe pentru Suceava, știu că pot aduce un nou suflu în ceea ce ține de administrarea și dezvoltarea orașului, simt că îi am pe suceveni aproape, ei au fost cei care m-au adus în acest punct, iar toate lucrurile acestea îmi dau determinarea necesară de a porni pe acest drum și de a cîștiga.

Sînt Lucian Harșovschi, om cu experiență în administrația publică locală, dar mai presus de toate sînt tatăl a trei copii, soț, frate și fiu. Întodeauna mi-am dorit tot ce a fost mai bun pentru familia mea și vă asigur că la fel mi-am dorit și pentru Suceava, locul unde m-am născut și am crescut.

Sînt un om printre oameni, iar discuțiile cu sucevenii m-au făcut să îmi doresc mai mult de la mine și mai mult pentru ei.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: