VIDEO Ionuț Stroe: „Nominalizarea lui Sebastian Burduja aduce o reîncărcare politică a electoratului de dreapta”

Sursa foto: facebook

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și liderul PNL București este alegerea liberalilor pentru Primăria Capitalei. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, marți, la Parlament, că “Sebastain Burduja are șanse foarte mari: are avantajul tinereții, al unei pregătiri profesionale și politice fără cusur. Este un tip cu viziune nouă, un tip foarte bine pregătit și gata să înțeleagă problemele și să ofere soluții”.

„Nu văd nicun fel de dificultate în a prezenta candidați, separat. Până la urmă, aceste candidaturi separate nu fac altceva decât să mobilizeze la maxim electoratul și să maximizeze scorurile politice ale celor două partide și putem avea o majoritate confortabilă, peste 50% și viitorul primar al Capitalei.

Sebastian Burduja a fost propunerea noastră de acum câteva luni de zile și rămânem consecvenți soluției avansate atunci. Tot atunci s-a socotit că este mai bine la a trece la un candidat comun: domnul Cătălin Cîrstoiu, candidat independent, neregimentat politic”, a declarat Ionuț Stroe.

„Sebastia Burduja este un politician care a confirmat peste tot prin funcțiile de maximă responsabilitate administrativă, ministerele pe care le-a condus până acum, este un om în care noi am investit încredere și cu siguranță în aceeași idee îl și susținem”.

„E absolut necesar (…)să asiguri și majoritatea necesară în consiliul local pentru a-ți promova toate ideile”.

“Un candidat comun ar fi avut șanse mult mai mari pentru că există în suportul a două formațiuni politice ce depășesc 50%. Cu siguranță, am încercat să transferăm aceste procente și candidatului nostru comun. Nu s-a putut. Analiza dinamicii campaniei electorale ne-a dus în momentul în care s-a impus o schimbare de strategie”, a spus Ionuț Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL, întrebat dacă există chiar riscul ca o parte din electoratul liberal să voteze cu Nicușor Dan, a răspuns:

„Atunci când îl nominalizăm pe domnul Burduja, evident că ne gândim la o reîncărcare politică a electoratului de dreapta, o motivare în plus a celor care în decursul vremii au investit încredere în PNL”.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL