VIDEO PE şi-a lansat videoclipul campaniei de promovare a alegerilor

Sursa: Parlamentul European

Parlamentul European (PE) a lansat luni dimineaţă videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, în cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se desfăşoară sub sloganul „Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”.

Între 6 şi 9 iunie 2024, peste 370 de milioane de persoane din toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene sunt chemate să voteze la alegerile europene. PE a lansat luni a doua etapă a strategiei sale de comunicare care se desfăşoară sub sloganul „Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine” şi are drept obiectiv să-i încurajeze pe cetăţenii europeni să voteze.

Potrivit PE, această a doua etapă a campaniei de comunicare în perspectiva alegerilor va include evenimente mass-media, comunicări online, implicarea unor parteneri publici şi privaţi, iniţiative de mobilizare a comunităţilor şi programe educaţionale special concepute pentru a rezona cu oamenii din întreaga Uniune Europeană.

Videoclipul de patru minute cu mesajul „Foloseşte-ţi votul”, care conţine mărturii ale unor persoane vârstnice din mai multe ţări ale Uniunii, se înscrie printre demersurile acestei campanii de comunicare.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: