Criminalul în serie care își arunca victimele în fântâni va fi liber

Sursa foto: Facebook

Iulian Țigănilă, criminalul din Argeș, condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis nu mai puţin de şapte persoane, printre care și iubita sa însărcinată, este pe cale de a fi eliberat.

După ce anchetatorii au muncit 15 ani au muncit ca să le găsească trupurile celor ucişi de Iulian Țigănilă, judecătorii au schimbat pedeapsa lui din închisoare pe viață, în 25 de ani de detenție. Decizia este definitivă. Criminalul și se împrietenea cu victimele, consumau alcool împreună, apoi le lua viața. El omora victimele pentru a le fura bunurile, apartamentele sau mașinile.

Iulian Țigănilă a avut un complice, pe Ion Barbu, zis Chioru. Cei doi criminali acţionau împreună, îşi alegeau victimele dintre oamenii care trăiau singuri şi aveau viciul băuturii, se împrieteneau cu ei şi apoi le luau zilele fără milă. Şase persoane, cinci dintre ele din comuna Ungheni- Cornel Albu, Elena Spătaru, Ion Burcică, Ion Oprea şi Jonea Bucoveanu-, iar una din Piteşti, Gheorghe Ţârcu, ar fi căzut victime ale celor doi. Janea Bucoveanu nu a fost niciodată găsit, însă acesta se împrietenise şi el cu ucigaşii înainte să dispară.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Ion Oprea. Trupurile celorlalte victime au fost găsite în perioada 1996-2002. Ancheta în acest caz complex a fost coordonată de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL