Ciolacu: Reformele nu înseamnă neapărat acea sperietoare pe care tot timpul când vorbim despre ele

Sursă foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, în primul său discurs din actuala campanie electorală, despre nevoia de reforme în România.

”Reformele nu înseamnă neapărat acea sperietoare pe care tot timpul când vorbim despre ele, dom’le, vor fi reforme, va fi dată lumea afară. Fals! Dar nici nu mai putem continua aşa”, a afirmat el.

”Ne trebuiesc reforme. Reformele nu înseamnă neapărat acea sperietoare pe care tot timpul când vorbim despre ele, dom’le, vor fi reforme, va fi dată lumea afară. Fals! Dar nici nu mai putem continua aşa. Nu mai putem continua cu o digitalizare empirică fără a fi o digitalizare integrată între administraţia centrală şi administraţia locală. Nu mai putem vorbi, după 30 şi de ani de la Revoluţie, încă despre digitalizarea ANAF. Sunt lucruri care au pornit şi cu mândrie vă spun că au pornit în ultimul an de zile. Este pentru prima oară când se văd aceste lucruri şi este pentru prima oară – şi vă spun fără nicio reţinere – România este în direcţia corectă”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, la Brăila, în primul său discurs ţinut la o adunare electorală în campania care tocmai a început.

El a făcut referire şi la modelul economic al României, spunând că pentru prima dată s-a trecut de la economie bazată pe consum la un model economic care are la bază investiţiile.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: