România, debut cu victorie la Euro-2024: Andrei Burcă – A fost senzaţional, asta ne-am dorit

Sursa foto: Facebook/Echipa națională de fotbal a României

Fundaşul Andrei Burcă a declarat, luni seară, că meciul cu Ucraina a fost senzaţional, el afirmând că este bucuros că naţionala României a făcut fericiţi atât de mulţi români.

”A fost senzaţional, asta ne-am dorit de când am început aceste calificări. Mă bucur mult, dar suntem conştienţi că treaba nu e gata, mai avem multe de făcut. Ştim ce avem de făcut, targetul nostru este să ieşim din grupe. Mulţumesc celor prezenţi în stadion, ei au câştigat bătălia cu fanii ucraineni şi mă bucur că i-am trimis fericiţi acaşă. Eu nu am mai jucat fotbal de 2 luni şi mă bucur că am făcut un joc defensiv foarte bun. Suntem foarte fericiţi, dar avem în continuare de muncit. Victoria ne obligă să ridicăm ştacheta. Vom pregăti bine partida cu Belgia, dar vom reveni cu acelaşi spiriti sâmbătă pe teren. Ne-am făcut treaba bine în această seară, ne bucurăm dar de mâine avem treabă. Mă bucur pentru oamenii care au fost lângă noi, mă bucur că i-am făcut pe români fericiţi. Mă bucur că pot merge acasă bucuroşi, mândri că sunt români.”, a declarat Burcă la Pro TV.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zii după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: