Ciucă, întâlnire cu membrii asociaţiilor de militari în rezervă şi în retragere din Dolj, aflaţi în vizită la Parlament

Sursă foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit marţi cu membrii asociaţiilor de militari în rezervă şi în retragere din Dolj, aflaţi în vizită la Palatul Parlamentului, el afirmând că şi-a revăzut, cu drag, foşti colegi pe care i-a avut alături mulţi ani şi de care îl leagă amintiri plăcute din perioada începuturilor sale ca militar.

”O mare bucurie să îi întâlnesc astăzi pe membrii asociaţiilor de militari în rezervă şi în retragere din Dolj, aflaţi în vizită la Palatul Parlamentului. Mi-am revăzut, cu drag, foşti colegi pe care i-am avut alături mulţi ani şi de care mă leagă amintiri plăcute din perioada începuturilor mele ca militar”, a scris preşedintele Senatului pe Facebook.

Niolae Ciucă arată că a vorbit despre condiţiile pe care le au rezerviştii după greaua decizie de a ieşi din viaţa militară activă.

”Ei au fost, decenii întregi, în slujba ţării şi îşi respectă jurământul dat chiar şi după trecerea în rezervă. Pentru că ştiu că datoria lor este serviciul pentru România şi români. Mă bucură şi mă onorează aprecierea şi susţinerea camarazilor mei în toate misiunile politice actuale şi viitoare”, mai spune Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: