Unsprezece cetăţeni din Bangladesh, Siria, Etiopia şi Egipt, prinşi la Nădlac ll încercând să treacă ilegal frontiera

vama Nadlac
Sursa foto: Facebook / Politia de Frontiera

Unsprezece cetăţeni din Bangladesh, Siria, Etiopia şi Egipt au fost prinşi la vama Nădlac ll încercând să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Ei erau ascunşi într-un TIR condus de un cetăţean turc.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac ll, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au depistat, ascunşi într-un TIR condus de un turc, unsprezece cetăţeni din Bangladesh, Siria, Etiopia şi Egipt care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei. Şoferul mijlocului de transport este cercetat pentru trafic de migranţi, iar cetăţenii depistaţi ascunşi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat”, anunţă duminică Poliţia de Frontieră.

În data de 22.06.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac ll, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 41 de ani. Bărbatul conducea un ansamblu rutier înmatriculat în Turcia ce transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role metalice, pe ruta Turcia-Cehia.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: