Ucraina acuză România și Slovacia de blat: „argumentul“ din spatele unei inepții jurnalistice

Sursă foto: Facebook/ Lviv Times

Ucraina e demnă de compasiune fotbalistică la Euro 2024! Pentru că, în premieră în istoria competiției continentale, o națională a strâns 4 puncte în meciurile din faza grupelor și a fost eliminată. Iar drama ucrainenilor e cu atât mai mare, cu cât a avansat în optimile Euro 2024 o națională precum Slovenia, care n-a bătut pe nimeni și a strâns doar 3 puncte prin trei egaluri!

Văzând această situație, jurnaliștii ucraineni s-au apucat să dea vina pe „blatul“ din meciul România – Slovacia (1-1). Această inepție jurnalistică poate avea doar două explicații: fie că autorii textelor din presa ucraineană n-au văzut meciul de la Frankfurt, ceea ce e foarte posibil, având în vedere că Ucraina – Belgia (0-0) s-a jucat de la aceeași oră. Fie că jurnaliștii ucraineni au fost atât de convinși că România – Slovacia va fi o partidă aranjată, încât n-au reușit să vadă realitatea de pe teren, unde s-a jucat chiar pe bune.

Iar Digi Sport a venit cu încă o explicație pentru felul în care presa ucraineană a reacționat după România – Slovacia (1-1). Sursa citată a notat că, potrivit site-ului ucrainean sport.ua, s-ar fi plasat pariuri online destul de suspecte, în valoare de un milion de euro, pe un rezultat de egalitate în România – Slovacia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: