METEO Vremea azi, 7 iulie 2024. Caniculă în mare parte din țară. Până la cât vor urca temperaturile

Sursa foto: Unsplash

Astăzi temperaturile continuă să crească și se face foarte cald. În Banat, în Oltenia și în Muntenia vremea devine caniculară și se ating 36 de grade la umbră.

Avem o zi frumoasă cam peste tot. Doar în zonele de munte se mai adună norii și s-ar putea să plouă slab, mai ales în zona Carpaților Occidentali. Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim atmosferă însorită, un vânt mai activ și temperaturi în creștere ușoară față de ziua trecută. În Bărăgan vor fi în jur de 34 de grade. Pe litoral temperaturile se vor situa între 28 și 31 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, avem o zi mai caldă decât cea de ieri, soare și 34 de grade după prânz. Se mai încălzește puțin și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Nu prea vedem norii, iar la amiază vor fi temperaturi cuprinse între 32 la Suceava și la Piatra Neamț și 34 de grade la Bacău. Un aer mai cald pătrunde astăzi și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Temperaturile urcă până la 34 de grade la Satu Mare. Atmosfera se menține însorită, dar nu este exclus să apară o ploaie de scurtă durată în zonele de munte.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: