FOTO Protest „Fără haos în legislaţia fiscală” – Contabili şi antreprenori reclamă lipsa transparenţei

Protest ”Fără haos în legislaţia fiscală”
Sursa foto: Facebook

UPDATE 13.33

Contabilii şi economiştii au plecat în marş spre Ministerul Finanţelor, după ce o delegaţie a protestatarilor a ieşit de la discuţiile avute cu reprezentanţii Guvernului.

„Am fost ascultaţi. Revenim în două zile cu nişte detalii specifice, modificări şi propuneri concrete – şi sperăm că se va transmite mai departe mesajul nostru”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Valentina Saygo, economist, contabil şi antreprenor.

Potrivit acesteia, întâlnirea a avut loc cu doi consilieri de stat, unul dintre aceştia fiind Ovidiu-Nicolae Gheorghe, Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului.

 

UPDATE 12:00

Contabili, economiști și antreprenori au lansat, la București, un protest pentru a atrage atenția asupra a ceea ce ei numesc ”teroare fiscală” și măsuri adoptate fără consultare publică, dar care au un impact major asupra întregii societăți. Manifestarea, denumită ”Fără haos în legislația fiscală”, are loc în intervalul 08.30 – 13.00.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea


–––––––––

Contabili, economişti şi antreprenori organizează, luni, la Bucureşti, un protest pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce ei numesc ”teroare fiscală” şi măsuri adoptate fără consultare publică, dar care au un impact major asupra întregii societăţi. Manifestarea, intitulată ”Fără haos în legislaţia fiscală”, va avea loc în intervalul 08.30 – 13.00.

Protestul ”Fără haos în legislaţia fiscală”, iniţiat de contabili, experţi, economişti şi antreprenori s-a propagat pe reţelele de socializare, dar a strâns susţinerea mai multor organizaţii de specialişti. Manifestarea va avea loc în intervalul 08.30 – 13.00. Participanţii se strâng în Piaţa Victoriei şi vor porni în marş către ANAF şi Ministerul Finanţelor.

”Într-o ţară în care mediul de afaceri ar trebui să fie susţinut şi încurajat, suntem martorii unei realităţi alarmante: lipsa de transparenţă şi comunicarea deficitară a instituţiilor statului, care par să adopte măsuri pe furiş, noaptea, fără consultare şi fără a ţine cont de impactul devastator pe care îl au asupra contribuabililor şi a afacerilor. Acesta este contextul în care ne aflăm astăzi, un context în care haosul legislativ şi teroarea fiscală devin norma”, au transmis reprezentanţii Patronatului Antreprenorilor Contabili din România (PACR).

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: