Mureşan: Săptămâna viitoare vom vota preşedintele Parlamentului European şi preşedintele Comisiei Europene

Sursa foto: wikipedia

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă că săptămâna viitoare, în prima sesiune plenară a Parlamentului European din noul mandat, vor vota preşedintele Parlamentului European şi preşedintele Comisiei Europene. Eurodeputatul mai spune că marţi, grupul PPE din Parlamentul European îşi stabileşte priorităţile pentru următorii 5 ani.

”Săptămâna viitoare, în prima sesiune plenară a Parlamentului European din noul mandat, vom vota preşedintele Parlamentului European şi preşedintele Comisiei Europene”, scrie Siegfried Mureşan pe Facebook. El arată că marţi, în cadrul reuniunii Grupului PPE din Parlamentul European, vor stabili alături de candidata pentru poziţia de preşedintă a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care sunt priorităţile grupului pentru următorii 5 ani.

”Ne vom concentra pe dezvoltarea economiei, creşterea competitivităţii, sprijinirea fermierilor şi creşterea investiţiilor în securitate şi apărare”, a ţinut să precizeze Mureşan.

În urma alegerilor europarlamentare din 9 iunie, Alianţa PSD-PNL a obţinut 48,55% la alegerile europaramentare care au avut loc în 9 iunie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: