Alegeri prezidențiale. Daniel Fenechiu, PNL: „Domnul Ciucă va fi o surpriză frumoasă”

Sursa foto: Facebook

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat, într-o intervenție pentru B1 TV, că PNL are capacitatea de a-l duce pe Nicolae Ciucă în turul doi, având în vedere scorul politic obținut la alegerile locale, dar și capacitatea de mobilizare a partidului. Acesta a respins astfel afirmațiile lui Sorin Grindeanu potrivit cărora liberalii se gândesc să nu îl mai susțină pe Nicolae Ciucă din cauza scorului din sondajele de opinie:

„Nu e treaba mea să comentez declarațiile lui Sorin Grindeanu, care, fără îndoială, are propria agendă politică și probabil că în intenția de a-l promova pe Marcel Ciolacu și de a se afirma în partid, e în stare să facă orice. Eu am spus-o cât se poate de apăsat și de argumentat, un partid care are un scor politic de 30% și 1200 de primari își duce candidatul în turul doi.

Iar în momentul în care domnul Ciucă va fi formalizat de Congresul PNL ca și candidat și va ieși la bătaie, veți vedea că domnul Ciucă va fi o surpriză frumoasă.

Veți vedea că toate aceste sondaje, care astăzi sunt prezentate și creează dileme nu sunt nimic altceva decât o poză de moment într-o perioadă de vară, când oamenii, din cauza caniculei, nu au altceva de făcut decât să se îngrijoreze pentru soarta lui Ciucă și a Partidul Național Liberal”.

Daniel Fenechiu a mai precizat că Nicolae Ciucă va fi „o surpriză frumoasă” a campaniei pentru prezidențiale:

Există sondaje de opinie care îl plasează pe Nicolae Ciucă pe locul doi. Am dat argumentul scorului politic, al mobilizării pe care o face PNL în campaniile electorale și cred că din punctul ăsta de vedere, în momentul în care domnul Ciucă va ieși la bătaie va fi o surpriză extrem de plăcută.

Este un om cald, este un om care comunică destul de bine și merge la sufletul românilor. Eu vă propun să așteptăm, iar celor care se îngrijoreze de soarta noastră, le spun că le mulțumim dar, ne găsim noi soluțiile. Pot să vă spun că nu există o îngrijorare în Partidul Național Liberal. Și în PNL, ca oriunde în societate există discuții, există oameni care sunt mai optimiști, oameni care sunt mai puțin optimiști. Există discuții argumentate și lucruri de genul ăsta care sunt firești. Vă asigur că PNL va lua toate deciziile care sunt benefice pentru România și pentru partid”.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: