Oprea: Mamaia nu mai are peste tot același nisip pe care mi-l aduceam aminte și acea intrare foarte fină și lină

Sursa foto: Facebook

Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat că, din păcate, Mamaia nu mai are peste tot același nisip pe care și-l aducea aminte și acea intrare foarte fină și lină, el precizând că sunt și soluții tehnologice, care ar putea să îmbunătățească calitatea plajei, și speră ca Apele Române să se doteze cu astfel de utilaje.

”Din păcate, Mamaia nu mai are peste tot același nicip pe care mi-l aduceam aminte și acea intrare foarte fină și lină, în mare, astfel încât, copil fiind părinții nu aveau nicio grijă că o să mă pierd. Dacă mergem spre Doi Papuci, cred că îi spune, care e plaja dinspre Constanța, nisipul este fin, dacă mergem în partea cealală, nu mai este așa de fin”, a spus ministrul Oprea în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că, din ce a vorbit cu cei de la Apele Române și cu operatorii din turism, sunt și soluții tehnologice, care ar putea să îmbunătățească calitatea plajei, în sensul de a măcina nisipul și a deveni fin.

”Înainte, când aveam procesul de îngheț și iarna, iarnă, lucrurile se petreceau pe cale naturală. Din ce am înțeles la specialiști, trebuie să se intervină cu astfel de utilaje. Eu sper ca Apele Române să se doteze cu astfel de utilaje și să facă această chestiune”. a completat Radu Oprea, citat de News.ro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: