Nicolae Ciucă, primul mesaj de politică externă după anunțarea intenției de a candida la prezidențiale

sursa: facebook

Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidențiale, a transmis un mesaj de politică externă, răspunzând recentelor amenințări venite din partea Rusiei. Într-un discurs axat pe securitate națională, Ciucă a subliniat importanța unității și stabilității interne, subliniind că adevăratul inamic al României nu se află în interiorul granițelor sale.

„Televiziunea rusă de stat, care răspândește frecvent propagandă de război, amenință în mod deschis cu atacarea capitalei României. Nu cred că această amenințare este realistă în prezent și cred că ar trebui să ne păstrăm calmul. Datorită partenerilor noștri și Armatei României, suntem în siguranță.
Să luăm această amenințare ca pe o reamintire a faptului că dușmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii. Fiecare politician din România ar trebui să înțeleagă acest lucru și să protejeze unitatea și stabilitatea noastră. Așa înțeleg eu că trebuie combătută propaganda rusă care nu are alt scop decât a ne speria și a ne dezbina.” a transmis Nicolae Ciucă pe pagina sa de facebook.
sursa: facebook/Nicolae Ciucă

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: