Puterea Banilor – portretul antreprenorului român

Invitatul emisiunii Puterea Banilor de săptămâna aceasta este Vlad Mihălăchioiu, un tânăr care a creat cel mai puternic club al tinerilor antreprenori. A început cu o firmă specializată în evenimente organizate în locuri neobișnuite: într-un service auto, într-un mall, pe peluza unui palat din Primăverii.

Apoi, a pus bazele unei comunități care i-a reunit pe cei aflați la început de drum în afaceri, angajați care-și doreau să aibă propria firmă sau antreprenori care acumulaseră deja experiență.

Astăzi, Romanian Business Club a atras peste 1000 de membri veniți din 400 de business-uri diferite, de la IT, avocatură, marketing, vânzări, producție, agricultură, contabilitate, design, publictate, consultanță.

Clubul reunește antreprenori din București și cele mai importante orașe ale tării și le oferă membrilor săi idei, soluții, sfaturi.

„După cinci ani de la înființarea clubului, spune Adriana Armanu, realizatoarea emisiunii Puterea Banilor, Vlad are o imagine clară a antreprenoriatului românesc. Prin urmare, vă invit vineri, de la ora 16.00, să aflăm împreună care sunt cel mai des întâlnite obstacole de care se lovește un antreprenor la început de drum și ce soluții are la îndemână”.

Mai multe despre Romanian Business Club, aici.

Prima ediție a emisiunii Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, poate fi urmărită aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: